REFERENTIES

 

 

Tijdens ons Start Bouw event van up:town heeft Jet het hele programma begeleid: van het welkomstwoord, leuke interviews tot aan de officiële handeling. Een fijn mens om mee samen te werken. Vol enthousiasme weet ze mensen mee te nemen. Tevens heeft ze aan een paar woorden (voorbereiding) genoeg! Jet is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele presentatrice met uitstraling, charme en pit!

- Judith Fledderus, ontwikkelaar Stebru

 

Jet heeft tijdens het WK Hockey in Den Haag o.a. de presentatie gedaan op het buitenpodium van het Haags Hockey Plein. Zij deed dit met veel enthousiasme, kennis van zaken en creativiteit. Zij kan snel schakelen en voelt zich bij mensen uit alle lagen van de bevolking op haar gemak. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen voor congressen en presentaties van uw bedrijf/evenement!

- Monique van der Meijden, Communicatie-adviseur CID | Eigenaar MOment Communicatie

 

Ik ken Jet als een kundige en betrokken presentatrice/interviewer met schwung. Ze doet altijd net een beetje meer dan ze professioneel gezien zou 'moeten'; Jet is zo iemand die zich vooraf niet inleest maar zich op de stof stort (als ze er niet al bekend mee is), puur uit interesse en enthousiasme. Daarnaast is ze 'off stage' net zo fijn om mee te werken als 'on stage'.

- Diana Chin-A-Fat, Beleidsadviseur Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur

 

Wij wilden tijdens een officiële handeling van een nieuwbouwproject iets vernieuwend. Navraag uit de markt bracht ons naar Jet, die als echte Rotterdamse onze bijeenkomst op een leuke en eigentijdse wijze vorm zou kunnen geven. Na een aantal zeer plezierige gesprekken heeft ze bijeenkomst leuk, dynamisch en vooral met humor vorm gegeven. Ze was goed voorbereid en kreeg het volledige publiek mee, echt een aanrader!

- Robert Steenbrugge, Stebru

 

Of er nu in een zaal 500, 1.500 of 5.000 vo-scholieren zitten die een hele dag worden verrast met (jeugd)literaire auteurs, Jet weet elke zaal te boeien, te enthousiasmeren en ook weer - wanneer nodig - tot rust te brengen. Jet maakt geen praatjes, maar is terdege voorbereid zodat haar gesprekken met de auteurs steek houden en tegelijkertijd entertainment op zich zijn; voor de leerlingen en de docenten. Jet is betrokken en werkt vanuit haar hart en dat voel je in de zaal.

Met Jet als moderator/presentator op het podium weet je een ding zeker: je publiek gaat tevreden naar huis!

- Wilma van Raamsdonk, Senior Projectleider educatieve programma's bij Passionate Bulkboek

 

Sinds ik projectleider ben van het Lezersfeest, heb ik Jet er ieder jaar bij gehad als een van de presentatoren / interviewers. Ze bereidt zich altijd goed voor en je merkt dat ze de literatuur en de bibliotheek een warm hart toedraagt. Ze is niet alleen een enthousiaste presentator, maar ook een goede interviewer. Jet is professioneel en je weet gewoon dat het altijd goed komt als je haar er bij hebt. En ook niet onbelangrijk: ze is gewoon een leuk mens om mee te werken!

- Suzanne Vergouwen, Bedrijfsvoering Podium Bloos

 

One take miracle! And great fun to work with.

- Michel Bosch, freelance cameraman

 

Meer dan tien seizoenen lang hebben we (als LVB Networks) met ontzettend veel plezier samengewerkt met Jet voor het RTL4-programma My First Home. Een superprofessionele presentatrice die alle programma-onderdelen, dus ook de lastigste, iets extra's geeft. Behalve TV hebben we ook veel corporate video's gedaan, waarbij Jet presenteerde en meehielp om de inhoud nét even creatiever en effectiever te maken. En altijd vrolijk. Hoe doet ze dat?

- Aart Lensink, Directeur LVB Content Marketing

 

Presenteren, interviewen, voice over, spreken voor publiek. Jet draait haar hand er niet voor om, ze brengt het altijd met volle overtuiging. Zeer enthousiast, erg professioneel, nooit te beroerd om iets extra's te doen. Daarnaast beschikt ze over een prettige dosis humor, gewoon heerlijk om mee te werken.

- Anouk Vrolijk-Zwaal, Media. Mediastrategie en Contentmarketing

 

Ik heb Jet leren kennen als een zeer gedreven persoon met een brede kennis wat betreft het maken van programma. Of het nu gaat om redactionele invulling, presentatie of het bedenken van conceptuele en creatieve oplossingen en de uitwerking daarvan... Jet heeft zich ontwikkeld tot een ware allround professional. Ze is enthousiast, heeft een zeer positieve instelling, en kwaliteit staat bij haar hoog in het vaandel. Jet is bovenal iemand die je kunt vertrouwen en op wie je kunt bouwen!

- Yvonne Buitenhuis, Hoofd Marketing en Communicatie bij Nederlands Huisartsen Genootschap

 

 

Jet is ieder seizoen meerdere malen onze gastcaptain en presenteert haar stuk van onze live-uitzending niet alleen altijd met verve, maar is ook een hele betrokken en leuke vrouw om mee te werken. Slim, flexibel en zeer professioneel. Empathie is belangrijk bij ons programma en dat toont Jet zowel tijdens de live-uitzending als daarbuiten. Ik ben dol op Jet en ben altijd blij als ze ons weer vereerd met haar aanwezigheid!

- Marloes van Empelen, Sr. Producer AVROTROS